Η βιοτεχνία χωριάτικου λουκάνικου.





Η βιοτεχνία <χωριάτικου λουκάνικου  Παλαμιώτικο> είναι μια δυναμική και συνεχώς αναπτυσσόμενη βιοτεχνία παραγωγής και εμπορίας του παραδοσιακού προϊόντος, χωριάτικο λουκάνικο.

Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1976 από τον πατέρα του σημερινού ιδιοκτήτη Ιωάννη Σακελλαρίου. Το 1982 το εργαστήριο μεταφέρθηκε στον χώρο των σημερινών εγκαταστάσεων και το 1989 η επιχείρηση πέρασε στον Χρηστό Σακελλαρίου . Η  επιχείρηση εδρεύει σε ιδιόκτητο σύγχρονο βιομηχανικό χώρο στο Παλαμά Καρδίτσας και απασχολεί 5 άτομα προσωπικό. Είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και δραστηριοποιείται επιτυχώς  εδώ και πολλά χρόνια στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας καλύπτει με ευκολία παραγωγής της τάξης των 4 τόνων χωριάτικου λουκάνικου την εβδομάδα , ενώ η εποχιακή διακύμανση του προϊόντος το χειμώνα φτάνει τους 7 τόνους τελικού προϊόντος την εβδομάδα.


Η βιοτεχνία πιστεύει ότι η επιτυχής πορεία της προέρχεται από τον αρμονικό συνδυασμό τριών βασικών βασικών στοιχείων:



  • Την επιλογή ανωτέρας ποιότητας πρώτων υλών.
  • Την χρόνια πείρα που διαθέτει πάνω στον χώρο του χωριάτικου λουκάνικου στην Ελλάδα.
  • Τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους και εξοπλισμό παραγωγής που χρησιμοποιεί και συνεχώς ανανεώνει.




    Η φιλοσοφία της  βιοτεχνίας στηρίζεται στην παραγωγή προϊόντων σταθερά υψηλής ποιότητας . Συνδυάζοντας δε την αρμονική εφαρμογή μοντέρνων τεχνολογιών και παραδοσιακών τεχνικών, στοχεύει στην συνεχή ανάπτυξη και διείσδυση της σε νέες αγορές.